Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Ny institution

Sidste nyt!

Så har Børne- og undervisningsudvalget godkendt projektet for den nye børneinstitution i Bording. Projektet er lavet af firmaet "Årstiderne" og vi er rigtig godt tilfredse med resultatet.

Ny institution

 

 

Næste skridt er så udarbejdelse af byggeprogram som sendes i udbud.

Bygningen er formet som en række lange længehuse ved siden af hinanden i retning fra by til land (nord-syd). Længehusene står helt tæt sammen og bliver på denne måde til den lille by i byen. Næsten alle gavle er åbne (med vinduespartier) og peger ud i verden, åbner op og inviterer ind. Indefra kan man fra stort set alle rum orientere sig i forhold til de omgivelser, man er en del af - både det nære og det fjerne, byen og landet.

 

 

 

Tidligere nyheder:

Så har et enstemmigt Byråd besluttet, at Bordings nye børnehave skal bygges på Bodholtvej og vi glæder os rigtig meget til at komme i gang.

Bodholtvej

Det bliver spændende at være med til, at skabe nye rammer og muligheder for Bordings børn.

Vi har en masse tanker og ideer, blandt andet fra en inspirationstur hvor vi var rundt for at se nogle spændende institutioner, men vi vil også meget gerne høre fra jer forældre.

I vil derfor opleve, at der i perioder bliver opsat en plakat i garderoben. Her vil der være skiftende temaer som vi gerne vil have, I skriver jeres tanker og ideer om.

Det bliver bl.a. et tema om "garderober" og "forældreinformationer" om "legeplads" osv.

Plakaterne vil hænge fremme ca. 14 dage og efter nogle dages pause, kommer der så en ny, med et nyt tema.

Hvis det er bedre for jer, er I også velkomne til, at sende tanker og ideer på mail til Stig  stsko@ikast-brande.dk.

Som sagt glæder vi os rigtig meget og skal nok lægge os i selen for at få en helt fantastisk daginstitution.

 

Procesplan

I april og maj holder vi en række møder med arkitekterne, hvor vi fortæller om vore ideer og ønsker til den nye institution. Sammen bliver vi gradvis mere og mere præcise omkring hvordan den nye institution skal se ud. Vi skal aflevere et endeligt projekt til politisk behandling den juni.

Bording Børnehave  -  Borgergade 25  -  7441 Bording  -  99 60 49 57
Leder Stig Skovbo: stsko@ikast-brande.dk